Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Reuze Steroid Pharm-Co., Ltd
De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

99% efficiënt Laxerend Farmaceutisch Ruw Poedernatrium Picosulfate CAS: 10040-45-6

Certificaat
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
Ik heb GEEN rente in een andere leveranciers maar u, Tom. Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Dank u zeer.

—— Andrew S (het UK)

Tom is een mens van zijn woord, en hij trok door toen niemand anders kon! Ik zal niet om tot van hem aarzelen opnieuw opdracht te geven. De hoogste inkepingsdienst en kwaliteit!

—— James K (Australië)

Het pakket kwam zeer snel, dankt Tom. U bent absoluut mijn nieuwe kerel. U bent groot te behandelen.

—— Haydee Rodriguez (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

99% efficiënt Laxerend Farmaceutisch Ruw Poedernatrium Picosulfate CAS: 10040-45-6

99% Effective Laxative Pharmaceutical Raw Powder Sodium Picosulfate CAS: 10040-45-6
99% Effective Laxative Pharmaceutical Raw Powder Sodium Picosulfate CAS: 10040-45-6 99% Effective Laxative Pharmaceutical Raw Powder Sodium Picosulfate CAS: 10040-45-6 99% Effective Laxative Pharmaceutical Raw Powder Sodium Picosulfate CAS: 10040-45-6

Grote Afbeelding :  99% efficiënt Laxerend Farmaceutisch Ruw Poedernatrium Picosulfate CAS: 10040-45-6

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TINGYI
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: 10040-45-6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100G
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 480kg per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Natrium picosulfate CAS: 10040-45-6
MF: C18H13NO8S2.2Na mw: 481.41
EINECS: 233-120-9 Verschijning: wit poeder
Hoog licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

farmaceutische anabole steroïden

 
                                      Natrium Picosulfate
 
 
Basisdetails:
Productnaam: Natrium Picosulfate
CAS: 10040-45-6
MF: C18H13NO8S2.2Na
Mw: 481.41
EINECS: 233-120-9
Smeltpunt 283-286°C
opslagtemperaturen. Hygroscopisch, Ijskast, onder Inerte Atmosfeer
oplosbaarheids vrij oplosbare stof in water, lichtjes oplosbaar in ethylalcohol 96 percenten.
Verschijning: Wit Poeder
 
Gebruik:
1. Het natrium Picosulfate remt absorptie van water en elektrolyten, en verhoogt hun afscheiding
. pijnstillend middel 2
3. Het natrium picosulfate is een stimulanslaxeermiddel met betrekking tot BIB-acedyl; gebruikt voor de behandeling van constipatie en voor evaluatie van de dubbelpunt door de bewegingen van de stimulatiedarm na hydrolyse door dubbelpuntbacteriën
 
 
99% efficiënt Laxerend Farmaceutisch Ruw Poedernatrium Picosulfate CAS: 10040-45-6 0
 
 

Ongeveer natrium picosulfate

Type van geneeskunde Stimulanslaxeermiddel
Gebruikt voor Constipatie en vóór sommige chirurgie of algemeen medische onderzoeken
Ook geroepen Voor constipatie: Dulcolax Pico
Voor vóór medische procedures: CitraFleet; Picolax
Beschikbaar zoals Capsules, mondelinge oplossing, sachets van poeder

De constipatie kan door een slecht dieet worden veroorzaakt, drinkend genoeg water niet en gaand niet naar het toilet zodra u voelt hebt u nodig aan. De zwangerschap, een gebrek aan oefening of beweging (zoals ziek het zijn in bed) en sommige geneesmiddelen, met inbegrip van sommige pijnstillers, kunnen constipatie ook veroorzaken.
 
Nochtans, nemen vele mensen laxeermiddelen wanneer zij niet vereisen omdat zij geloven dat zij worden constipeerd tenzij zij naar het toilet elke dag gaan. Dit is niet het geval. Een nuttige definitie van constipatie gaat naar het toilet minder vaak dan voor u normaal is, en gaat harde krukken (faecaliën) over wanneer u gaat.
 
Het natrium picosulfate werkt door de spieren in uw darm aan te moedigen om afvalprodukten door uw lichaam te bewegen. Dit helpt u om naar het toilet te gaan. Het heeft gewoonlijk een effect binnen 6-12 uren. De natrium picosulfate voorbereidingen zijn beschikbaar om zonder een voorschrift bij apotheken en andere kleinhandelsafzet te kopen.
 
De voorbereidingen die natrium bevatten picosulfate (in combinatie met een ander laxerend geroepen magnesiumcitraat) worden soms gebruikt om de darm vóór sommige algemeen medische onderzoeken te ontruimen. Wanneer het als dit wordt gebruikt, zal u van sachets van poeder door het uw ziekenhuis of kliniek worden voorzien. U zult ook gegeven worden volledige instructies voor hoe te om hen te gebruiken.
De rest van de informatie in dit pamflet is over natrium picosulfate wanneer het voor constipatie wordt gebruikt.

 

Alvorens natrium te nemen picosulfate

Dit ervoor zorgen is de juiste behandeling voor u, vraagt om raad van een arts of een apotheker alvorens u begint natrium te gebruiken picosulfate als om het even welke volgend op u van toepassing is:

 • Als u zwanger bent, het proberen voor een baby of het de borst geven. Dit is omdat, terwijl u verwacht of een baby voedt, u geneesmiddelen op de aanbeveling van een arts slechts zou moeten nemen.
 • Als het voor een kind is. Dit is omdat de laxeermiddelen slechts aan kinderen op advies van een arts of een beroepsbeoefenaar zouden moeten worden gegeven.
 • Als u strenge pijn in uw buik (buik) hebt en ziek voelt.
 • Als u onlangs om het even welke darm of buikchirurgie hebt gehad, of als u bent verteld hebt u een ontstekingsdarmvoorwaarde.
 • Als u in vloeistof in het (ontwaterde) lichaam ontbreekt of ‚water‘ tabletten neemt (diuretics)
 • Als u een andere geneesmiddelen neemt. Dit omvat om het even welke geneesmiddelen u neemt wat beschikbaar om zonder een voorschrift, evenals kruiden en bijkomende geneesmiddelen zijn te kopen.
 • Als u ooit een allergische reactie op een geneeskunde hebt gehad.
 

Hoe te om natrium te nemen picosulfate

 • Alvorens u deze behandeling begint, lees het gedrukte de informatiepamflet van de fabrikant van binnenuit uw pak. Het pamflet zal u meer informatie over natrium picosulfate en een volledige lijst van bijwerkingen geven dat u van het nemen van het kunt ervaren.
 • De dosis voor volwassenen is 2-4 capsules of 5-10 ml vloeistof. Neem de capsules met een drank van water om u te helpen slikken. Het natrium picosulfate vergt ongeveer 6-12 uren aan het werk; daarom wordt het het best genomen bij bedtijd.
 • Als het natrium picosulfate voor uw kind is voorgeschreven, volg zorgvuldig de instructies u wordt gegeven, aangezien uw arts de dosis volgens hun tijd en behoeften zal aanpassen.
 • Het natrium zou picosulfate slechts voor een korte tijd moeten worden gebruikt. Dit is omdat uw darm kan beginnen zich op dit type van laxeermiddel baseren om tot het het werk te maken eerder dan het werken aan zijn. Als u nog na het nemen van het vijf dagen wordt constipeerd, zou u met uw arts moeten spreken.
 

Het krijgen van de meesten van uw behandeling

 • Een gezonde voeding die vezel (wholegrain broden en graangewassen, zemelen, fruit en groene bladgroenten) bevatten met zes tot acht volledige glazen water elke dag en dagelijkse oefening is belangrijk in het handhaven van gezonde darmfunctie. Voor mensen die problemen met constipatie, voedsel zoals gebakjes, puddingen, suiker, snoepjes hebben, kunnen de kaas en de cake het slechter maken.
 • U kunt meer over lezen om constipatie in de afzonderlijke pamfletten te verhinderen of te behandelen genoemd Constipatie in Volwassenen en Constipatie in Kinderen.

 

Kan de problemen van de natrium picosulfate oorzaak?

Samen met hun nuttige gevolgen, kunnen de meeste geneesmiddelen ongewenste bijwerkingen veroorzaken hoewel niet iedereen hen ervaart. Deze verbeteren gewoonlijk aangezien uw lichaam aan de nieuwe geneeskunde aanpast, maar spreken met uw arts of apotheker als om het even welke volgende bijwerkingen verdergaan of lastig worden.

 

Natrium picosulfate bijwerkingen - deze beïnvloeden minder dan 1 in 10 mensen die deze geneeskunde nemen Wat kan ik als ik dit doen ervaar?
Losse of waterige krukken (diarree) Einde die het natrium nemen picosulfate. Dit kan een resultaat zijn van te lang het nemen van natrium picosulfate onnodig of
Buikklemmen of ongemak, die duizelig voelen Deze zouden spoedig moeten overgaan
Ziek het voelen Stok aan eenvoudig voedsel

Als u ervaart een andere symptomen die u denkt kunnen aan deze geneeskunde toe te schrijven zijn, met uw arts of apotheker spreken.

 

Hoe te om natrium op te slaan picosulfate

 • Blijf alle geneesmiddelen van het bereik en het gezicht van kinderen weg.
 • Opslag in een koele, droge plaats, vanaf direct hitte en licht.

Contactgegevens
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615827096298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)