Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Reuze Steroid Pharm-Co., Ltd
De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Thuis

Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik heb GEEN rente in een andere leveranciers maar u, Tom. Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Dank u zeer.

—— Andrew S (het UK)

Tom is een mens van zijn woord, en hij trok door toen niemand anders kon! Ik zal niet om tot van hem aarzelen opnieuw opdracht te geven. De hoogste inkepingsdienst en kwaliteit!

—— James K (Australië)

Het pakket kwam zeer snel, dankt Tom. U bent absoluut mijn nieuwe kerel. U bent groot te behandelen.

—— Haydee Rodriguez (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd Giant Steroid Pharma Co.,Ltd
Fabriek Fabriek Productie-apparatuur Steriel Milieu Productie Quality Control
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : REUS
Aantal werknemers : 300~600
Jaarlijkse omzet : 30000000-40000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

Co. van GiantSteroidpharma, Ltd werd opgericht in Juni, 2008 en is een proefonderneming van farmaceutische grondstoffen in China. Behandelend een gebied van 500 vierkante meters, met meer dan 70 werknemers, bezat het bedrijf geregistreerd kapitaal van RMB 30 miljoen. Onze productieafdeling van de bedrijfopstelling, kwaliteitsafdeling, de commerciële afdeling, het informatiecentrum, het distributiecentrum en andere veelvoudige afdelingen, en hebben ervaring van de uitvoer meer dan 10 jaar.

 

 

Wij investeren grote fonds en hersenen in R&D die, die nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe technieken de weg bereiden, om de vraag van de markt te ontmoeten. Alle producten van onze installaties zijn het fruit van onze R&D-afdeling, die de R&D-afdeling bereiken, die de geavanceerde norm van binnenlandse markt bereiken, veel waarvan de internationale norm bereiken.

Ons bedrijf streeft ernaar om elke fase van onze zaken te handhaven en te verbeteren en behoeften van onze klanten tevreden te stellen. Alle producten bij onze plaats zijn beschikbaar om worden verscheept – dat betekent wij hen in voorraad hebben en hen aan u binnen 48 uren na betalingsontruiming kunnen verschepen.

Met rijke ervarings online-verkoop bieden wij hoogste leveringswaarborg aan. U zult ervoor zorgen dat de de klantentevredenheid en verzekering prioritair aantal één zijn. De kortingen zijn beschikbaar voor onze tweede-tijdklanten. U kunt op onze betrouwbaarheid tellen. Wij hebben de opmerkelijke dienst en al onze behoeften van de cliënt zijn tevreden. Als u om het even welke vragen hebt kunt u me per e-mail of telefoon altijd contacteren en wij zullen een oplossing aan om het even welke moeilijkheid vinden die u zal aanpassen.

 

Hoog - kwaliteit, beste prijs, de prima dienst, hoog succesvol leveringstarief, hebben wij voorraad, zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling is aangekomen.

 

Welkom nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven om ons voor toekomstige zakelijke relaties en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

 

Contactgegevens
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Eric

Tel.: Wickr: sinosource

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)