Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Reuze Steroid Pharm-Co., Ltd
De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Antioestrogeenpoeder Letrozole/Femara voor Bodybuilding CAS 112809-51-5

Certificaat
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
Ik heb GEEN rente in een andere leveranciers maar u, Tom. Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Dank u zeer.

—— Andrew S (het UK)

Tom is een mens van zijn woord, en hij trok door toen niemand anders kon! Ik zal niet om tot van hem aarzelen opnieuw opdracht te geven. De hoogste inkepingsdienst en kwaliteit!

—— James K (Australië)

Het pakket kwam zeer snel, dankt Tom. U bent absoluut mijn nieuwe kerel. U bent groot te behandelen.

—— Haydee Rodriguez (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Antioestrogeenpoeder Letrozole/Femara voor Bodybuilding CAS 112809-51-5

Anti Estrogen Powder Letrozole / Femara For Bodybuilding CAS 112809-51-5
Anti Estrogen Powder Letrozole / Femara For Bodybuilding CAS 112809-51-5 Anti Estrogen Powder Letrozole / Femara For Bodybuilding CAS 112809-51-5 Anti Estrogen Powder Letrozole / Femara For Bodybuilding CAS 112809-51-5

Grote Afbeelding :  Antioestrogeenpoeder Letrozole/Femara voor Bodybuilding CAS 112809-51-5

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: CAS: 112809-51-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 112809-51-5 Synoniemen: Femara
MF: C17H11N5 Mw: 285.3
Opslagtemperaturen: -20°C diepvriezer Verschijning: wit aan lichtgeel kristal
Hoog licht:

antioestrogeenproducten

,

antioestrogeendrugs

Productnaam: Letrozole

Productdetails:
 
Synoniemen: 4,4 ' - (1H-1,2,4-TRIAZOL-1-YLMETHYLENE) BIB-BENZONITRILE; FEMARA; Cgs-20267; LETROZOL; LETROZOLE; LetrozoleUsp28; Letrozole99%; Cgs-20267, Femara
CAS: 112809-51-5
MF: C17H11N5
Mw: 285.3
Productcategorieën: Tegen kanker; Farmaceutisch materiaal en intermeidates; Actieve Farmaceutische Ingrediënten; Letrozole; Antineoplastic; Alle Inhibitors; anti-neoplastic; Inhibitors; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; API; APIs; Antibiotica; Aromaten; Heterocycles; ELOXATIN; Anti-Cancer&immunity
Mol File: 112809-51-5.mol
Chemisch Eigenschappen wit aan lichtgeel kristal
Gebruik: Gebruikt als API in Behandeling van borstziekte.
 

 

Letrozolebeschrijving:


Femara is een krachtige Aromatase-Inhibitor die werd ontwikkeld om borstkanker te bestrijden. Voor atleten en bodybuilders die, is het een drug wordt gebruikt om de estrogenic bijwerkingen van anabool steroïden water-behoud, acne en gynocomastia te bestrijden. Het zal ook testosteronniveaus wegens het verminderde oestrogeen in het lichaam verhogen. De bijwerkingen van omvatten een verminderde geslachtsaandrijving en het ononderbroken gebruik kan tot verminderde lipidefunctie en een geschaad immuunsysteem leiden.


Femara is voorgenomen voor gebruik slechts door vrouwen die niet meer van zwangere leeftijd zijn. De mogelijke kandidaten moeten reeds opgehouden hebben te menstrueren. Het wordt vaak gebruikt in patiënten die reeds andere kankerbehandelingen, zoals straling, chemotherapie hebben ondergaan, en gebruikt andere kankerdrugs, als tamoxifen. Deze nonsteroidal aromataseinhibitor kan helpen om het even welke resterende kankercellen verhinderen uit te spreiden.
Femara wordt gebruikt voor de behandeling van kanker van de post-overgangborst.

 

Letrozole Femara wordt goedgekeurd door de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van lokale of metastatische borstkanker die het positief van de hormoonreceptor is of een onbekende receptorstatus in postmenopausal vrouwen heeft.
Letrozole Femara is voorgenomen voor gebruik slechts door vrouwen die niet meer van zwangere leeftijd zijn. De mogelijke kandidaten moeten reeds opgehouden hebben te menstrueren. Het wordt vaak gebruikt in patiënten die reeds andere kankerbehandelingen, zoals straling, chemotherapie hebben ondergaan, en gebruikt andere kankerdrugs, als tamoxifen. Deze nonsteroidal aromataseinhibitor kan helpen om het even welke resterende kankercellen verhinderen uit te spreiden.

 

Femara (letrozole) is een type II (de niet steroidal) inhibitor van derde generatiearomatase. Klinisch wordt het gebruikt om postmenopausal vrouwen met of het positief van de oestrogeenreceptor of onbekende de borstkanker van de oestrogeenreceptor te behandelen.

In vrouwen met borstkanker, is het getoond om oestrogeenniveaus te verminderen door 98% of meer (1). Nochtans, is het gebruik en de voordelen zijn niet beperkt tot het elimineren van oestrogeen in vrouwen.

Voor pre-wedstrijdbodybuilders, is Letrozole bijna een noodzaak om waterbehoud te elimineren en de gescheurde blik te bereiken noodzakelijk om in de bodybuilding wereld van vandaag te concurreren. Nochtans, in mijn ervaring, is het slechts noodzakelijk om voor de laatste 4-6 weken worden gebruikt, om bovenmatig oestrogeen en waterbehoud te elimineren. Na het gebruiken van Letrozole die ik blijvend vanaf om het even welke oestrogeenafschaffing voor minstens een maand heb geadviseerd om proberen om het lichaam te normaliseren.

 

 

Letrozoletoepassingen:


Femara is een nieuwe die drug voor de behandeling van geavanceerde borstkanker wordt ontwikkeld in vrouwen. Femara is tweede in een nieuwe klasse van inhibitors van derde-generatie de selectieve mondelinge aromatase.
Het handelt door enzymaromatase te blokkeren, later blokkerend de productie van oestrogeen. Aangezien vele vormen van de cellen van borstkanker door oestrogeen worden bevorderd, hoopt men dat door hoeveelheden oestrogeen in het lichaam te verminderen de vooruitgang van zulk een ziekte kan worden gestopt. Dit is het basisgebouw achter Nolvadex, behalve deze drugblokken de actie en niet de productie van oestrogeen.
De gevolgen van Femara kunnen om het zachtjes uit te drukken vrij dramatisch zijn. Een dagelijkse dosis één tablet (2,5 mg) kan oestrogeenafschaffing veroorzaken groter dan 80% in behandelde patiënten. Met het krachtige effect dit drug heeft op hormoon niveau, moet het slechts (klinisch) door post-menopausal vrouwen worden gebruikt de van wie ziekte na behandeling met Nolvadex is gevorderd. De bijwerkingen zoals opvliegingen en haar verdunnen kunnen aanwezig zijn, en zouden zonder twijfel strenger in de patiënten pre-van de menopauze zijn.

 

 

Femara wordt goedgekeurd door de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van lokale of metastatische borstkanker die het positief van de hormoonreceptor is of een onbekende receptorstatus in postmenopausal vrouwen heeft. Femara is voorgenomen voor gebruik slechts door vrouwen die niet meer van zwangere leeftijd zijn. De mogelijke kandidaten moeten reeds opgehouden hebben te menstrueren. Het wordt vaak gebruikt in patiënten die reeds andere kankerbehandelingen, zoals straling, chemotherapie hebben ondergaan, en gebruikt andere kankerdrugs, als tamoxifen. Deze nonsteroidal aromataseinhibitor kan helpen om het even welke resterende kankercellen verhinderen uit te spreiden. Femara wordt gebruikt voor de behandeling van kanker van de post-overgangborst. Femara is een krachtige Aromatase-Inhibitor die werd ontwikkeld om borstkanker te bestrijden. Voor atleten en bodybuilders die, is het een drug wordt gebruikt om de estrogenic bijwerkingen van anabool steroïden water-behoud, acne en gynocomastia te bestrijden. Het zal ook testosteronniveaus wegens het verminderde oestrogeen in het lichaam verhogen. De bijwerkingen van omvatten een verminderde geslachtsaandrijving en het ononderbroken gebruik kan tot verminderde lipidefunctie en een geschaad immuunsysteem leiden.

 

Letrozoles vermindert oestrogeenniveaus in postmenopausal vrouwen, die de groei van bepaalde types van borsttumors kunnen vertragen die oestrogeen vergen in het lichaam te kweken. Letrozoles is een aromataseinhibitor. Het werkt door de totale die hoeveelheid oestrogeen te verminderen hoofdzakelijk in het lichaam wordt veroorzaakt. Dit helpt om kankercellen te verhongeren door hen van oestrogeen te beroven.

Letrozoles wordt gebruikt om borstkanker (zoals hormoon-receptor-positieve borstkanker) in postmenopausal vrouwen te behandelen. Het wordt vaak gegeven aan vrouwen die tamoxifen (Nolvadex, Soltamox) 5 jaar hebben genomen. Hoofdzakelijk behandelend bepaalde soorten borstkanker in vrouwen voorbij overgang. Het kan ook voor andere voorwaarden worden gebruikt zoals bepaald door uw arts.

Letrozoles wordt ook gebruikt helpen kanker verhinderen te terugkeren. Sommige borstkanker worden gemaakt sneller te groeien door een natuurlijk hormoon genoemd oestrogeen. Letrozoles vermindert de hoeveelheid oestrogeen het lichaam en maakt helpt om de groei van deze borstkanker te vertragen of om te keren.
Dit medicijn kan ook worden gebruikt om onvruchtbaarheid in vrouwen te behandelen.

 

Antioestrogeenpoeder Letrozole/Femara voor Bodybuilding CAS 112809-51-5 0

 

Letrozoleeffect:


Letrozole in postmenopausal patiënten met geavanceerd het Oestrogeenreceptor van borstkanker van wie en/of van de progesteronereceptor positief of onbekende receptorstatus
Femara (letrozole) is een type II (de niet steroidal) inhibitor van derde generatiearomatase. Klinisch wordt het gebruikt om postmenopausal vrouwen met of het positief van de oestrogeenreceptor of onbekende de borstkanker van de oestrogeenreceptor te behandelen.
1. Letrozole is een krachtige Aromatase-Inhibitor die werd ontwikkeld om borstkanker te bestrijden.
2. Voor atleten en bodybuilders die, is het een drug wordt gebruikt om de estrogenic bijwerkingen van anabool steroïden water-behoud, acne en gynocomastia te bestrijden.
3. Het zal ook testosteronniveaus wegens het verminderde oestrogeen in het lichaam verhogen.
4. Femara (de soortnaam is letrozole) is een nieuwe die drug voor de behandeling van geavanceerde borstkanker wordt ontwikkeld in vrouwen.
5. Femara is tweede in een nieuwe klasse van inhibitors van derde-generatie de selectieve mondelinge aromatase.
6. Het handelt door enzymaromatase te blokkeren, later blokkerend de productie van oestrogeen.

 

 

 

Letrozoles Gebruikend Manieren:

 

Gebruik letrozoles zoals die door uw arts wordt geleid. Controleer het etiket op de geneeskunde voor nauwkeurige het doseren instructies.
U kunt letrozoles met of zonder voedsel nemen. Letrozoles wordt gewoonlijk genomen eens per dag, of eens elke andere dag. Neem in een keer 2 dosissen niet. Volg alle richtingen op uw voorschriftetiket. Duur deze geneeskunde in grotere of kleinere bedragen of voor niet langer dan geadviseerd.

U zou niet moeten gebruiken letrozoles als u niet volledig door overgang bent gegaan.
Terwijl het gebruiken letrozoles, kunt u frequente bloedonderzoeken nodig hebben. Uw minerale botdensiteit kan ook moeten worden gecontroleerd.

Als u een dosis letrozoles mist, neem zo spoedig mogelijk het. Als het bijna tijd voor de volgende dosis is, sla de gemiste dosis over en keer naar uw regelmatig het doseren programma terug.

Letrozoles kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze gevolgen kunnen slechter zijn als u het met alcohol of bepaalde geneesmiddelen neemt. Gebruik letrozoles voorzichtig. Drijf of voer andere misschien onveilige taken niet uit tot u weet hoe u aan het reageert.

Letrozoles kan duizeligheid veroorzaken; de alcohol, het hete weer, de oefening, of de koorts kunnen dit effect verhogen. Om duizeligheid te verhinderen, zit omhoog of bevind me langzaam, vooral in de ochtend. Zit of lig bij het eerste teken van duizeligheid.

Wat zou ik over opslag en verwijdering van dit medicijn moeten weten?

Houd dit medicijn in de container het in kwam, strak gesloten, en uit bereik van kinderen. Sla het bij kamertemperatuur en vanaf bovenmatige hitte en vochtigheid (niet in de badkamers) op. Wegwerp om het even welk medicijn dat verouderd of niet meer nodig is. Bespreking aan uw apotheker over de juiste verwijdering van uw medicijn.

 

 

Recepten:

 

200ml @ 5 mg/ml
1 gram van Letrozole-poeder
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
19,9 ml van PIN 300
179,1 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel


Anti-oestrogenen
Femara (Letrozole)
Nolvadex (Tamoxifen-Citraat)
Arimidex (Anastrozole)
Aromasin (Exemestane)
Clomid (Clomiphene-Citraat)
Fareston (Toremifene-Citraat)
Evista (Raloxifene-Waterstofchloride)
Cytadren (Aminoglutethimide)

 

 

ONZE ADWANTAGE:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4)Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!


3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Steroid Hormoonpoeder:

 

Testosteronreeks Methenolonereeks
Productnaam CAS.No Productnaam CAS.No
Testosteron Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Testosteron 58-22-0 Methenoloneacetaat 434-05-9
Testosteronacetaat 1045-69-8 Mondelinge Steroïden
Testosteronpropionaat 57-85-2 Productnaam CAS.No
Testosteron Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Testosteron Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Testosteron Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Testosteron Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Testosteron Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Productnaam CAS.No
Nandrolonereeks Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Productnaam CAS.No Andarine (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (lgd-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (mk-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Trenbolonereeks SR9009 1379686-30-2
Productnaam CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (mk-2866) 841205-47-8
Trenboloneacetaat 10161-34-9 Geslachtsverhoging
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Productnaam CAS.No
Boldenonereeks Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Productnaam CAS.No Sildenafilcitraat 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 waterstofchloride 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Productnaam CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosterone 481-29-8 Yohimbinehcl (Uittreksel) 65-19-0
Dehydroisoandrosterone (DHEA) 53-43-0 Pijnmoordenaar
Dehydroisoandrosterone 3 acetaat 853-23-6 Productnaam CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Drostanolonereeks Benzocaine 1994/9/7
Productnaam CAS.No Lidocaine HCL 23239-88-5
Drostanolonepropionaat 521-12-0 Paracetamol 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Methasterone 3381-88-2 Dycloninehcl 854056-07-6
 
 

Hete mondelinge en injectiesteroïden

 
Methandienone (Dianabol) injectie 50mg/ml
Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Oxymetholone (Anadrol) injectie 50mg/ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml
Trenboloneacetaat 100mg/ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml
Drostanolonepropionaat (Masteron) 100mg/ml
Testosteron Enanthate 250mg/ml
Test400 TMT300
Testmengsel 500 Massastapel 500
Testmengsel 300 Andro Test 450
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Tritest 300 FMJ 300
Tritest 180 Scherp Mengsel 175
Trideca 300 Anomass 400
Scheur Mengsel 375 TMT-Mengsel 250
Andropen275 Pentadex300

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve ons te contacteren

Whatsapp: +86-13657291547

E-mail: giantsteroidsource@protonmail.com

   
 

Contactgegevens
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615827096298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)