Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Reuze Steroid Pharm-Co., Ltd
De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Anti het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van Tamoxifen van Oestrogeensteroïden tegen Borstkanker

Certificaat
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
Ik heb GEEN rente in een andere leveranciers maar u, Tom. Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Dank u zeer.

—— Andrew S (het UK)

Tom is een mens van zijn woord, en hij trok door toen niemand anders kon! Ik zal niet om tot van hem aarzelen opnieuw opdracht te geven. De hoogste inkepingsdienst en kwaliteit!

—— James K (Australië)

Het pakket kwam zeer snel, dankt Tom. U bent absoluut mijn nieuwe kerel. U bent groot te behandelen.

—— Haydee Rodriguez (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Anti het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van Tamoxifen van Oestrogeensteroïden tegen Borstkanker

Anti Estrogen Steroids Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer
Anti Estrogen Steroids Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer Anti Estrogen Steroids Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer Anti Estrogen Steroids Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer

Grote Afbeelding :  Anti het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van Tamoxifen van Oestrogeensteroïden tegen Borstkanker

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: CAS: 54965-24-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 54965-24-1 Synoniemen: Nolvadex
MF: C32H37NO8 Mw: 563.64
EINECS: 259-415-2 Wateroplosbaarheid: lichtjes oplosbaar
Hoog licht:

antioestrogeenproducten

,

antioestrogeendrugs

Productnaam: Tamoxifencitraat

Productdetails:

 

Productnaam: Tamoxifencitraat
Alias: Tamoxifen, Nolvadex, Tamofen
CAS Registry Number: 54965-24-1
EINECS: 259-415-2
Analyse: 99%
Moleculaire Formule: C26H29NO.C6H8O7
Molecuulgewicht: 563.64
MP: 140-144 oC
Verschijning: wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Certificatie: USP/ISO9000
Gebruik: de goederen aan de inductor van de anti-oestrogeenvruchtbaarheid, de voorwerpen in het dysfunctionele baarmoeder aftappen, polycystic eierstok, menstruele wanorde en drug-veroorzaakt amenorrhea en andere gynecologic ziekten; Het wordt gebruikt als eerste lijndefensie tegen borstkanker.

 

 

Beschrijving:


Nolvadex en Clomid zijn twee van de populairste Selectieve Modulators van de Oestrogeenreceptor (SERMs) in de wereld en het deel van het supplementaire plan voor vele prestaties die atleten verbeteren. Meer atleten kopen Nolvadex voor PCT-doeleinden dan een ander doel; in feite, kopen meer prestatiesversterkers Nolvadex voor hun PCT-gebruik dan een ander beschikbaar medicijn.


In feite, kopen meer prestatiesversterkers Nolvadex voor hun PCT-gebruik dan een ander beschikbaar medicijn. Zoals u begrijpt het doel van de PCT-periode is natuurlijke testosteronproductie te bevorderen nadat een cyclus van anabole steroïden is beëindigd; dit is noodzakelijk aangezien de anabole steroïden natuurlijke testosteronproductie onderdrukken. Verder, voorbij testosteronstimulatie is dit de periode wanneer wij beginnen normaliserend ons lichaam maar in het geval van Tamoxifen-Citraat is het testosteronproductie wij bij hier betrokken zijn.


Gynecomastia (mannelijke borstuitbreiding) is één van de meest onrustbarende bijwerkingen die wegens anabool androgeen steroid gebruik kunnen voorkomen, gelukkig kunt u Nolvadex kopen en dit effect bestrijden; nr, Tamoxifen-Citraat zal niet de hoeveelheid oestrogeen in uw lichaam verminderen maar het zal een groot gedeelte van het te binden verhinderen en dit verstrekt protectio.

 

Wanneer de gyno naar voren gebogen anabole steroid gebruikers aromatiserende samenstellingen, zoals testosteron of dianabol in werking stellen, zetten zij in oestrogeen om. Dit kan tot gezwollen uitsteeksels, opzwellen, bloeddruk, erectiele dysfunctie en andere oestrogeen verwante kanten leiden. Nolvadex kan sommige op oestrogeen betrekking hebbende bijwerkingen verhinderen voor te komen, en het kan de groei van gynecomastia stoppen. Nochtans, naar mijn mening, die is AI efficiënter voor algemene oestrogeencontrole gebruiken.

In de praktijk, tamoxifen het best wordt gebruikt helpen links en totaal testosteron opvoeren. Dit zal u helpen van een cyclus terugkrijgen, die tot het een populaire keus voor postcyclustherapie maakt. Een clomiphene, tamoxifen combinatie is één van de beste herstelopties voor de meeste PCT-regimenten.

 

 

Toepassingen:

 

Het Tamoxifencitraat bootst niet links in het lichaam na, eerder bevordert het hypophysis om meer gonadotropins vrij te geven. Gonadotropins zijn eiwithormonen die door gonadotropecellen van de slijmachtige klier worden afgescheiden en snellere en hogere versie van follikel bevorderend hormoon en luteinizing hormoon bevorderen. Wanneer dit gebeurt, zal de stijging van links omhoog de totale testosteronniveaus vastspijkeren die een vlotte postcyclustherapie toestaan. Dientengevolge, zal dit u helpen om het even welke verliezen in spieraanwinsten minimaliseren tot uw eigen lichaam kan terugkrijgen.

Interessant, tamoxifen de werken enkel zoals clomiphene, door oestrogeen tegen te houden van het gaan in slijmachtig, die het in het produceren van links manipuleert. Op zijn beurt, signaleert het dan de leydigcellen om testosteron te produceren. Vele gebruikers van nolvadex hebben bloed het werk die in werking gesteld links-de niveaus van 0 aan over 10iu toenemen tonen, die boven de normale referenced waaier voor een volwassen mannetje is. Als resultaat van dit, gaan uw testosteronniveaus uit.

 

Voor de behandeling van geavanceerde, terugkomende borstkanker en ovariale kanker en andere ziekten. Gebruikt als antineoplastic grondstoffen.
Biologische Activiteit: De antagonist van de oestrogeenreceptor/gedeeltelijke agonist. Selectieve en machtige inhibitor van zoogdiersterolisomerase. Neuroprotective bij vrouwelijke ratten in vivo. Ook hoge affiniteitagonist bij de receptor GPR30 van het membraanoestrogeen.

 

Anti het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van Tamoxifen van Oestrogeensteroïden tegen Borstkanker 0

 

Specificatie:

 

Productnaam Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Verschijning Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL, UV is in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het drogen ≤ 0.5ml 0.21ml
Residu op ontsteking Niet meer dan 0,2% 0.06ml
Ijzer Niet meer dan 0,005% 0,0018%
Heavy metallen Niet meer dan 0,001% 0,0006%
Verwante substanties Totaal: Niet meer dan 1,0%
Individu: Niet meer dan 0,5%
0,32%
0,14%
E-isomeer Niet meer dan 0,3% 0,19%
Organische vluchtige onzuiverheden Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Analyse 99.0~101.0%

99.51%

 

 

 

De Dosering, de Aanwijzingen en het Gebruik van het Tamoxifencitraat:


De Tabletten van het Tamoxifencitraat (TCT) is een concurrerende oestrogeenantagonist en een nonsteroidal anti-oestrogeendrug. Het wordt algemeen gebruikt klinisch om alle vormen van borstkanker te behandelen, en het is vooral geschikt voor postmenopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker die oestrogeenreceptor en van de progesteronereceptor positief zijn en vrij lage niveaus van verslagen specifieke antigenen hebben. Het Tamoxifencitraat heeft anti-tumor en antidrugweerstandsgevolgen, en het kan voor hartbescherming en het behandelen van geavanceerde terugkomende borstkanker en ovariale kanker worden gebruikt.

De dosering strekt zich dagelijks van 10mg uit - 60mg. Het is belangrijk om een PCT te beginnen zodra u een steroid cyclus beëindigde om een dramatisch verlies van de bereikte massa te vermijden. De vraag op hoe spoedig om een PCT in werking te stellen hangt van het soort steroïden af u gebruikte. Als uw cyclus van orals wordt samengesteld, die vrij het kortste effect op het lichaam hebben, wordt het geadviseerd om onmiddellijk te beginnen. Sommigen zeggen PCT zodra de laatste dag van de steroid cyclus kan beginnen. Als worden short-acting esters of injectables op basis van water, PCT geadviseerd 4-7 dagen na de laatste injectie. In het geval van lang-handelt esters, zou het rond 10-14 dagen na de laatste injectie moeten zijn.

 

 

 

De Gebruiker van het Tamoxifencitraat:

 

Het Tamoxifencitraat kan de tumorgroei afraden aangezien het eerst met de celreceptoren bindt zelfs alvorens het oestrogeen de receptorplaatsen bereikt. En wij zeggen tamoxifen die is het citraat het meest vertrouwde op en veilige medicijn omdat het niet de productie van oestrogeen onderdrukt.

Hoewel de drug reeds jarenlang wordt gebruikt, is het onophoudelijk voorgeschreven door artsen omdat het de veiligste optie nog de meest efficiënte behandeling voor kanker van de hormoon ontvankelijke positieve borst is. Wanneer wij hormoon ontvankelijk positief zeggen betekent het fundamenteel dat de tumor door oestrogeen wordt gevoed.

 

 

Farmacodynamica:


De tabletten van het Tamoxifencitraat worden genomen mondeling en langzaam geabsorbeerd, vergend ongeveer 3-6 uren om piekbloedconcentratie te bereiken. Na absorptie, tamoxifen de levermetabolite van citraattabletten is N-desmethyl tamoxifen, die gelijkaardige activiteit tamoxifen citraat heeft. De de ophelderingshalveringstijd van de drug is 5-7 dagen en zijn metabolite n-Desmethyl tamoxifen halveringstijd is 7-14 dagen. De dierlijke proeven tonen die citraat tamoxifen en n-Desmethyl wijd wordt doorgegeven in de darmen en de lever tamoxifen. Voor één enkele 20mg-dosis van tamoxifen citraat, zijn zijn piekbloedwaarden 40ng/ml (waaier: 67-183ng/ml) en 336ng/ml (waaier: 148-654ng/ml). Het Tamoxifancitraat bereikt een stabiele bloedconcentratie na verenigbaar gebruik 3-4 weken, terwijl n-Desmethyl vereist 3-8 weken tamoxifen. Het Tamoxifencitraat en zijn metabolites worden hoofdzakelijk afgescheiden in faecaliën, en een kleine hoeveelheid metabolites wordt afgescheiden in urine.

 

 

ONZE ADWANTAGE:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4)Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!


3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Steroid Hormoonpoeder:

 

Testosteronreeks Methenolonereeks
Productnaam CAS.No Productnaam CAS.No
Testosteron Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Testosteron 58-22-0 Methenoloneacetaat 434-05-9
Testosteronacetaat 1045-69-8 Mondelinge Steroïden
Testosteronpropionaat 57-85-2 Productnaam CAS.No
Testosteron Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Testosteron Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Testosteron Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Testosteron Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Testosteron Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Productnaam CAS.No
Nandrolonereeks Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Productnaam CAS.No Andarine (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (lgd-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (mk-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Trenbolonereeks SR9009 1379686-30-2
Productnaam CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (mk-2866) 841205-47-8
Trenboloneacetaat 10161-34-9 Geslachtsverhoging
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Productnaam CAS.No
Boldenonereeks Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Productnaam CAS.No Sildenafilcitraat 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 waterstofchloride 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Productnaam CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosterone 481-29-8 Yohimbinehcl (Uittreksel) 65-19-0
Dehydroisoandrosterone (DHEA) 53-43-0 Pijnmoordenaar
Dehydroisoandrosterone 3 acetaat 853-23-6 Productnaam CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Drostanolonereeks Benzocaine 1994/9/7
Productnaam CAS.No Lidocaine HCL 23239-88-5
Drostanolonepropionaat 521-12-0 Paracetamol 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Methasterone 3381-88-2 Dycloninehcl 854056-07-6
 
 

Hete mondelinge en injectiesteroïden

 
Methandienone (Dianabol) injectie 50mg/ml
Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Oxymetholone (Anadrol) injectie 50mg/ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml
Trenboloneacetaat 100mg/ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml
Drostanolonepropionaat (Masteron) 100mg/ml
Testosteron Enanthate 250mg/ml
Test400 TMT300
Testmengsel 500 Massastapel 500
Testmengsel 300 Andro Test 450
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Tritest 300 FMJ 300
Tritest 180 Scherp Mengsel 175
Trideca 300 Anomass 400
Scheur Mengsel 375 TMT-Mengsel 250
Andropen275 Pentadex300

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve ons te contacteren

Whatsapp: +86-13657291547

E-mail: giantsteroidsource@protonmail.com

   
 

Contactgegevens
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615827096298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)