Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TINGYI
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: 73-31-4
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 100 kg/month
Naam van het product: Melatonine Categorie: Nootropic ruw poeder
Verschijning: wit poeder CAS-nummer: 73-31-4
Zuiverheid: 99% min Het verschepen methode: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Hoog licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

farmaceutische anabole steroïden

 

 

Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap

 

Melatonine

 

Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap 0
 

CAS: 73-31-4

MF: C13H16N2O2

Mw: 232.28

EINECS: 200-797-7

Synoniemen: Acetamide, N [(5-methoxy-1H-indol-3) ethyl 2] -; Acetamide, N [(5-methoxyindol-3) ethyl 2] -; Acetamide, N [(5-methoxy-1H-indol-3) ethyl 2]; Melatonin (n-Acetyl-5-Methoxytryptamine); 3-n-Acetyl-5-methoxyl tryptamine; MELATONIN, 99.5+%; DE VERSIE VAN MELATONIN F&D VOOR DE VETERINAIRE V.S.; MELATONIN KRISTALLIJN

 

 

Eigenschappen

 

Smeltpunt: 116.5-118 °C (lit)

Vlampunt: 9℃

opslagtemperaturen. -15°C

oplosbaarheidsoplosbare stof in ethylalcohol aan minstens 50mg/ml

vormpoeder

kleurenwit aan gebroken wit

Merck 5816

 
 
Veiligheidsinformatie
 

Symbool (GHS)

Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap 1Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap 2Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Melatonine CAS 73-31-4 van Nootropic voor het Bevorderen van Slaap 3

 

 

Samenvatting

 

Melatonine is een hormoon, door de epifyse in de hersenen wordt afgescheiden dat de hulp andere hormonen regelt en handhaaft het circadiaanse ritme dat van het lichaam. Het circadiaanse ritme is een intern tijd-houdend systeem van 24 uur dat een kritieke rol in het bepalen speelt wanneer wij in slaap vallen en wanneer wij ontwaken. De duisternis bevordert de productie van melatonin terwijl het licht zijn activiteit onderdrukt.

 

 

Specificatie

 
Geteste punten Specificatie Resultaat
Analyse (HPLC) 99.0-102% 99.56%
Beschrijving Wit of bijna wit, kristallijn poeder of kleurloze kristallen. Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL &UV Bevestig
Smeltpunt 116-120 C 117.2-117.8 C
Verlies bij het drogen < 0=""> 0,18%
Residu op ontsteking < 0=""> 0,07%
Verwante substanties < 0=""> bevestig
Heavy metal < 10="" ppm=""> 0,8 p.p.m.
totale haalbare telling < 3000cfu=""> bevestig
gist en vormen < 300cfg=""> bevestig
e. coli Absence/g bevestig
salmonella's Absence/25g bevestig

 


Toepassing


1. Melatonine is de belangrijkste hersenen het efficiënte endogene middel tegen oxidatie, een beschermend effect op de hersenen heeft, zodat melatonine belangrijke anti-veroudert hormonen is.

2. Efficiënt in het verbeteren van slaap: Het juiste supplement melatonin kan slaapkwaliteit verbeteren.

3. Melatonineroom, het natuurlijke witten: Melatonine kan het huidwit maken. Kan endocrine regelen, donkere die vlekken, de vlekken van de pigmentatieleeftijd, melasma, zwangerschapsvlekken en pigmentatie elimineren door zonstraling worden veroorzaakt, huid die, het bevochtigen, herstellend jeugdige stijl witten.

4. Maintaine en verbetert seksuele functie: De Melatoninsupplementen kunnen bejaard en teer maken, leiden de verminderde energie en het libido tot betere seksuele functie in de bejaarden, en geen bijwerkingen, omdat melatonin niet als testosterondrugs maakt mateloosheid, maar regelgeving de afscheiding van diverse hormonen is, zodat zullen zij niet bovenmatig of ontoereikend gebeuren.

5. Preventie van kanker en van de leeftijd afhankelijke ziekten: Een significant effect tegen kanker van melatonin, dat de bevoegdheid van het lichaam kan verbeteren om kankercellen te vernietigen vindt en elimineert vrije basisschade aan cellen, verhoogde t-cel, tot maintaine de immune functie van het lichaam goed, terwijl melatonin de preventie en de behandeling van depressief wanorde eerste belang, de ziekte van Alzheimer, Ziekte van Parkinson, cataracten, glaucoom ook een significant effect hebben.

 

 

Gebruik


1. de slaapinductie, wijzigt circadiaans ritme, anti-oxyderende, vrije basisaaseter


2. Immunostimulant; Melatoninreceptor ligand


3. Hormoon; bemiddelt photoperiodicity in zoogdieren; verbiedt salpeteroxydesynthetase van de kleine hersenen; peroxynitrite aaseter. Melatonin heeft complexe gevolgen voor apoptotic wegen, verbiedend apoptosis in immune cellen en neuronen maar verbeterend apoptotic celdood van kankercellen. Remt proliferatie/metastase van de cellen van borstkanker door de actie van de oestrogeenreceptor te remmen.


4. Hormoon wordt gestipuleerd om photoperiodicity in zoogdieren te bemiddelen dat. Verbiedt salpeteroxydesynthetase van de kleine hersenen
 

 

Schoonheidsmiddelen: Melatonine wordt hoofdzakelijk voor schoonheidsmiddel gebruikt die vochtinbrengende crème witten.

Anti-veroudert gevolgen: kan vrije basissen in het lichaam en non-enzymatic reactie van enzymatische reacties produceren, zijn de vrije basissen en het verouderen nauw verbonden. Produceer normaal lichaam en elimineer vrije basissen in een dynamisch evenwicht, zodra dit saldo wordt gebroken, het zal veroorzaken radicale biologische macromoleculen zoals lipiden, proteïnen, nucleic zurenschade die, die tot de vernietiging van celstructuur leiden en van het lichaam verouderen. Melatonin door vrije basissen, antioxidatie en remming van de structuur van de de beschermingscel van de lipideperoxidatie te reinigen om DNA-schade te verhinderen, om de inhoud van peroxyden in vivo te verminderen
Toepassing van melatonin in borstkanker

Borstkanker is de tweede - gemeenschappelijkste kanker in de wereld van vrouwen, nadat de longkankermortaliteit in tweede plaats van de tumor volgt, zijn weerslag de laatste jaren in de jaar na jaar verhoogde wereld. De Melatoninafscheiding van de epifyse in het menselijke lichaam aangezien een hormoon, voorbij een groot aantal studies de fysiologische concentraties van melatonin op oestrogeenreceptor (ER) heeft bevestigd de positieve cellen van borstkanker door exogene melatonin werden verboden kan anthracycline-veroorzaakte cardiotoxicity beduidend verlichten.

 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547