Farmaceutisch Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Vinpocetine CAS 42971-09-5 van Nootropic voor de Hersenenverbetering

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TINGYI
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: 42971-09-5
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 100 kg/month
Naam van het product: Vinpocetine Categorie: Nootropic ruw poeder
Verschijning: wit poeder CAS-nummer: 42971-09-5
Zuiverheid: 99% min Het verschepen methode: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Hoog licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

Farmaceutische Fijne Chemische producten

 

 

Farmaceutisch Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Vinpocetine CAS 42971-09-5 van Nootropic voor de Hersenenverbetering

 

 

Vinpocetine

 

Farmaceutisch Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Vinpocetine CAS 42971-09-5 van Nootropic voor de Hersenenverbetering 0
 

CAS: 42971-09-5

MF: C22H26N2O2

Mw: 350.45

EINECS: 256-028-0

Synoniemen: 3A, ZURE ETHYLester 16A-APOVINCAMINIC; (3A, 16A) - eburnamenine-14-CARBOXYLIC ZURE ETHYLester; CAVINTON; ETHYL APOVINCAMIN-22-OATE; EBURNAMENINE; EBURNAMENINE-14-CARBOXYLIC ZURE ETHYLester; Rgh-4405; VINPOCETIN

 
 
Eigenschappen
 

Smeltpunt: 147-153 °C Dec.

alpha- D20 +114° (c = 1 in pyridine)

opslagtemperaturen. Opslag bij rechts

oplosbaarheid DMSO: 5 mg/ml

vormvast lichaam

kleurenwit

Stabiliteit: Fotogevoelig

 

Veiligheidsinformatie

Symbool (GHS)

Farmaceutisch Fijn Chemisch de Grondstoffenpoeder Vinpocetine CAS 42971-09-5 van Nootropic voor de Hersenenverbetering 1

 

 

Beschrijving


Vinpocetine, een derivaat van alkaloïde vincamine, is een uittreksel van de zaden van de maagdenpalminstallatie. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik als traditioneel tonicum om uitputting, vooral het type te verminderen verbonden aan geavanceerde leeftijd, en ook als bloedstelpend middel voor bovenmatige menses, aftappende gommen, mondpijnlijke plekken, en meer.

Over de hele wereld, is vincamine gebruikt om seniele zwakzinnigheid met significant succes te behandelen. De studies hebben vinpocetine gevonden om veel van dezelfde functies aan te tonen zoals die van vincamine, maar zonder de bijwerkingen. Voorts is het getoond om twee keer (en drie of vier keer) minstens tot meer machtig te zijn dan vincamine voor het verbeteren van hersenomloop, geheugen, en andere functies in mensen. Geen interactie met farmaceutische drugs zijn gemeld.

Vinpocetine is biosynthetische nootropic die als zowel hulp als neuroprotectant hersenen dienst doet. Het heeft voor het verbeteren van kennis, het scherpen van geheugen, en zelfs het verbeteren van stemming gekend, en het is veilig, goed-getolereerd, en vrij van bijwerkingen. Vinpocetine is nieuw aan vele nootropic gebruikers, maar voor iedereen wie in zich beter het denken en het voelen heeft geïnteresseerd is het absoluut een seconde waard kijkt.
 


Voordelen


Talrijke wetenschappelijke studies hebben vinpocetine om van voordeel voor de preventie en de verbetering van vele verschillende soorten kwalen getoond te zijn. Het verbetert cognitieve functies, met inbegrip van die die lang en op korte termijn geheugen impliceren, en het is ook getoond waardevol om te zijn in het beschermen van hart, visuele, en het horen functies, onder andere voordelen.

In breedste termen, is vinpocetine een krachtige geheugenversterker. Het bereikt dit hoofdzakelijk door hersenmetabolisme te vergemakkelijken en bloedstroom in de hersenen te verbeteren. Het werkt door milde uitzetting van bloedvat te veroorzaken, daardoor toestaand voor verhoogde hersenbloedstroom, die in verhoogd oxygenatie en glucosegebruik resulteert.

Dit maakt tot vinpocetine een ideale kandidaat niet alleen voor de verbetering en de preventie van bepaalde ziekteprocessen met behoefte aan verhoogde bloedstroom en oxygenatie, maar ook voor atleten die hun prestaties willen verbeteren door hersenenoxygenatie, zoals skiërs, alpinisten, en wandelaars op grote hoogte te verhogen.

Naast efficiëntere hersenenomloop, is vinpocetine gevonden om hersenen-cel energie door zijn effect op de productie van ATP (de cellulaire energiemolecule) te verhogen.

Aangezien vele hersenenwanorde om door slechte omloop of door neuronenschade is gevonden worden veroorzaakt toe te schrijven aan ontoereikende zuurstof en ontoereikende hoeveelheden energie, houdt het steek om vinpocetine in zijn dagelijks cognitief supplementprogramma te overwegen.

 

Dosering


Vinpocetine wordt genomen in de dagelijkse die doseringswaaier van 15-60mg, in drie dagelijkse dosissen met maaltijd wordt verdeeld. De standaard lage dosis is 5mg bij elk van deze drie maaltijd, met 20mg bij elke maaltijd die zijn

 

 

Geneeskrachtige eigenschappen en Toepassing

(1) Vinpocetine is een soort natuurlijke die geneeskunde uit kleine vincabloem wordt gehaald, en behoort tot het indoolalkaloïde. Kan nu synthetisch zijn. Het mechanisme van zijn farmacologische actie moet de activiteit van phosphodiesterase van het calciumgebiedsdeel remmen, de inhoud van CGMP verhogen die vasculaire vlotte spier kan ontspannen, dan vasculaire vlotte spier, en stroom van het verdere verhogings de hersenbloed ontspannen; Verbeter de capaciteit van misvorming van rode bloedcellen, verminder bloedviscositeit, rem plaatjesamenvoeging, en verbeter zo bloedstroom en microcirculatie;

(2) bevorder het hersenenweefsel om glucose te absorberen, en bevorder de transformatie van hersenenmonoamine metabolisme; Rem de verhoging van hersenen het melkzuur tijdens hersenischemie, de ATP inhoud, verhogingsthedegree van zuurstofscheiding in hemoglobine verhoogt; Verbeter de weerstandscapaciteit voor hersendiezuurstofgebrek en het voorkomen van kramp door hersenischemie wordt veroorzaakt, remt de generatie van lipideperoxyde in de hersenen.

(3) de mondelinge absorptie effectief, bereikpiek bij 1 h, metaboliseert dan in Vinpocetine in het lichaam. De halveringstijd van plasmaverwijdering is ongeveer 1 uur. 4 weken op een rij, geen accumulatie in het lichaam.

(4) klinisch gebruikt in herseninfarctnawerking, hersenbloedingsnawerking, hersenarteriosclerose, hersenvasospasm, hersenenendarteritis veroorzaakte duizeligheid, oorsuizing, hoofdpijn, duizeligheid, lidmaatverdoofdheid, incontinentie en andere klinische manifestaties, depressie, bezorgdheid, slaapwanorde en andere geestelijke symptomen. De klinische ervaring heeft aangetoond dat het ongeacht de lengte van de cursus van de ziekte efficiënt is, en het symptoom wordt of niet bevestigd.

 


Gebruik

(1) hersendrug. Een alkaloïde uit apocynaceaeinstallatie wordt gehaald, Vincamine-derivaten dat. Verbied selectief vasculaire vlotte het gebiedsdeelphosphodiesterase van het spiercalcium, en verhoog de inhoud van cGMP, uitgestrektheids hersen vasculair, die hersenbloedstroom verhogen, op zijn beurt hersenomloop verbeteren, maar kleine gevolgen voor cardiovasculair en bloeddruk hebben.

(2) effectief, goede tolerantie, minder bijwerking. Gebruikt voor duizeligheid, hoofdpijn, geheugenwanorde, bewegingswanorde, afasie, encefalopathie met te hoge bloeddruk, etc…. Kan ook in de omloophindernis worden gebruikt van het hersenenbloed door geestelijke of neurologische symptomen wordt veroorzaakt dat.
 

 

Waarom kies ons?

 

Maak een orde 1.Please laten me de punten kennen u zoekt, hoeveelheid en het land van bestemming;
2.You bevestigen alle details, en bieden ons het kopen orde aan;
3.We verzenden de detailprijs van ons product en bieden de geschikte verzendwijze voor verwijzing aan;
4.You bevestigen de orde en betalen vooraf geld 100% en verzenden ons het detailadres.
5.We schikken de verzending volgens uw vereisten.
6.We-de dienst van aanbiedingsnaverkoop nadat u pakket ontvangt.
Het verschepen Verstrek uw geadresseerdeinformatie. (telefoonaantal, postcode)
Verpakking Volgens verschillende landen en hoeveelheid orden
Levertijd Geschikt binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Foto's De foto's van pakket worden aangeboden om de steroïden vooraf apart te vertellen
Levertijd Gewoonlijk 4-6 werkdagen om bestemmingen te bereiken
Het volgen aantal Aangeboden zodra het op het Net wordt vrijgegeven. Normaal binnen 24hours op het ontvangstbewijs van betaling.
De naverkoopdienst 24/7 online voor problemen en zorg met betrekking tot steroïden
 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547