Het Poeder Sunifiram van Nootropic Grondstoffen/Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) - Farmaceutisch Chemisch product

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TINGYI
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: 314728-85-3
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 100 kg/month
Naam van het product: Sunifiram Categorie: Nootropic ruw poeder
Verschijning: wit poeder CAS-nummer: 314728-85-3
Zuiverheid: 99% min Het verschepen methode: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Hoog licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

farmaceutische anabole steroïden

 

Het Poeder Sunifiram van Nootropic Grondstoffen/Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) - Farmaceutisch Chemisch product

 

 

Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) -

 

Het Poeder Sunifiram van Nootropic Grondstoffen/Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) - Farmaceutisch Chemisch product 0
 

CAS: 314728-85-3

MF: C14H18N2O2

Mw: 246.30492

Synoniemen: Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) -; SunifiraM; 1 (4-Benzoyl-1-piperazinyl) - 1-propanone; 1-Benzoyl-4 (1-oxopropyl) - piperazine; 1 (4-Benzoylpiperazin-1) propan-1-; 1-Benzoyl-4-propanoylpiperazine; Sunifiram DM235

 
 
Eigenschappen
 

Dichtheid 1.154±0.06 g/cm3 (20 ºC 760 Torr)

oplosbaarheid H2O: soluble24mg/mL

kleurenwit

 

 

Samenvatting

 

Deze samenstelling is gekend als AMPAkine toe te schrijven aan het uitoefenen van het grootste deel van zijn acties via de AMPA-receptor (één van de drie belangrijke ondergroepen van glutamaatreceptoren, naast NDMA en kainate). Deze verhoging van AMPA-functie schijnt om zich ook bij het verbeteren te baseren signalerend via de plaats van de Glycineband van NMDA-receptoren, hoewel één het minimale signaleren door de NMDA-receptor gaat dan de voordelen op AMPA-receptoren dose-dependent schijnen.

Sunifiram (DM-235) is een piperazine afgeleide ampakinedrug die als positieve allosteric modulator van AMPA-receptoren, dienst doet en nootropic gevolgen in dierlijke studies met beduidend hogere kracht dan piracetam heeft. Een aantal verwante samenstellingen zijn gekend, bekendst zijnd unifiram (DM-232).


Sunifiram werkt door AMPA-receptoren te activeren; namelijk de receptoren die van de bemiddeling van synaptische transmissie in het centrale zenuwstelsel de oorzaak zijn. Zijn werktuigkundige verhoogt ook phosphorylation van AMPAR en NMDAR door eiwitkinaseactivering, die versterking op zijn beurt op lange termijn - d.w.z., een verhoging in signaaltransmissie tussen twee neuronen als gevolg van gelijktijdige stimulatie verbetert.


De kinaseactivering die door Sunifiram ook wordt beïnvloed verbetert cognitieve tekorten. Bovendien, werkt Sunifiram in de hersenschors van dierproefonderwerpen door in de versie van acetylcholine bij te wonen, de organische molecule die als neurotransmitter in een gastheer van diverse organismen dienst doet. Deze operationele mechanismen laten Sunifiram toe om anti-anti-amnesiaceigenschappen uit te oefenen.

 

 

COA

 

Productnaam Sunifiram
CAS Nr. 314728-85-3 Buitenverpakking 25KG
Productiedatum 2017.03.18 Houdbaarheid 2019.03.17
Goedgekeurde norm binnenshuis specificatie
Punten van analyse Specificatie Resultaten
Verschijning Wit aan gebroken wit crystallpoeder Wit crystallpoeder
Verlies bij het drogen ≤1.0% 0,20%
Mp 93~97ºC 94.5~95.5ºC
Zuiverheid >=99.5% 99.68%
Totale onzuiverheid ≤0.5% 0,32%
Maximum Enige onzuiverheid ≤0.1% 0.08%max
Conclusie Gekwalificeerd

 

 

Sunifiram, ook als 1 benzoyl-4-propanoylpiperazine wordt bekend is nootropic die slechts eerst in het jaar 2000 die werd onderzocht.

 

Het heeft een gelijkaardige chemische structuur aan Piracetam maar de aanvankelijke studies tonen aan dat het beduidend meer machtig is dan dit wijd racetam gebruikte.

 

Sunifiram toont tot dusver zeer positieve resultaten als geheugenversterker en het wordt momenteel onderzocht voor potentiële behandeling van Alzheimer en andere ziekten met betrekking tot cognitieve daling.

 

De gebruikersoverzichten en Sunifiram-de logboeken richten aan het feit dat dit supplement informatierappel veel gemakkelijker maakt en u helpt duidelijker denken. Sunifiram wordt vergeleken bij Noopept nogal wat wegens hun gelijkaardige krachtniveaus.

 

De aanvankelijke observaties stellen voor dat Sunifiram beter is als geheugenspanningsverhoger terwijl Noopept een rand op stijgende nadruk en waakzaamheid zou kunnen hebben.

 

 

Hoe te gebruiken


- Sunifiram is uiterst machtig, zodat zouden de kleine dosissen moeten worden genomen. Men heeft gezegd dat het wanneer sublingually het best genomen werkt. Dit betekent dat de gebruikers het onder hun tong voor beleid plaatsen. Dit zal over het algemeen een kleine lepel van poeder zijn. Sommige gebruikers hebben het lichte tintelen ervaren, zoals u met een ademmunt. De opname is gemeld gemakkelijk.


- Begin met de kleinste dosis ziet, die hoe u voelt. De meeste gebruikers melden het voelen van de gevolgen binnen een uur na beleid. U kunt uw dosering na een week altijd verhogen of zo. Sinds het doseren wordt nog bestudeerd, overschrijden 10 mg niet. Gebruik het met mate of verkies om uw dosissen te cirkelen. Dit betekent dat u "aan" en ‚.‘ weg zult cirkelen -Uit het uitspreiden van uw dosissen in de loop van de week, en dan het nemen van een onderbreking.


- Wanneer online het kopen, kunt u opmerken dat Sunifiram meer dan lichtjes andere nootropics kost. Houd in mening dat de dosering veel kleiner is dan andere nootropics. U moet slechts een weinig grote resultaten bereiken. Dit is toe te schrijven aan de aangeboden kracht.

 

 

Functie


Sunifiram activeert AMPA-Bemiddelde neurotransmissie.


Het verbeteren van LTP in een klokvormige dose-response verhouding.


Sunifiramhulp in de versie van acetylcholine in de hersenschors.


Sunifiram verhoogt energieniveaus, die gebruikers toestaan om te voelen meer gemotiveerd en te elimineren


De Niveaus van de Sunifiramverhoging van concentratieverhoging, en de gebruikers voelen minder afgeleid door externe stimuli.


Sunifiram verbetert versterking ook op lange termijn, die het vormen zich van nieuwe verbindingen betreffende geheugenopslag is.


Sunifiram heeft sommige anxiolytic voordelen. Voelen meer ontspannen is voordelig wanneer het proberen zich te concentreren.

 


Geadviseerde Dosering


Dit is een hoogst machtige substantie, zodat zou u met dosissen zo moeten beginnen klein zoals 3 tot 4 mg. De gemiddelde gebruiker zal tussen 5 en 8 mg nemen. Als u 10 mg of meer neemt, zult u dichter een stimulanseffect aan Adderall ervaren.


Zoals vermeld, verhoogt het begin met kleine dosissen en uw dosering na een week of zo.
 

Het Poeder Sunifiram van Nootropic Grondstoffen/Piperazine, 1 benzoyl-4 (1-oxopropyl) - Farmaceutisch Chemisch product 1

 


Opslag


- Het wordt geadviseerd om metribolone bij de kamertemperatuur onder 30 graden van C. op te slaan.


- Houd de drug vanaf directe zonlicht, hitte en vochtigheid.


- Laat niet de drug bij het gezicht en het bereik van kinderen.
 

 

Onze voordelen

1. Rijke ervaring.
Ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren, hebben onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, etc. ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, hadden wij lange vriendschappelijke relaties van samenwerking gevestigd.

2. Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.

3. Veilige en snelle levering.
Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.
Wij hebben speciale manier konden 0.05kg aan 3.5kg-producten verschepen een tijd. Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.

4. De goede naverkoopdienst.
Vertel de pakketupdate ZO VLUG MOGELIJK, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette.
Welkom onderzoek en ordesteekproeven, zullen wij u onze bedrijfsethiek tonen, kwaliteit/zuiverheid en veilig/snel levering.

 

 

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8615827096298

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547