Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Reuze Steroid Pharm-Co., Ltd
De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Anti van de Steroïdenclomifene van Oestrogeenclomid het Citraatpoeder CAS 50-41-9 voor Gynecologic-Ziekten 99%

Certificaat
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
China Giant Steroid Pharma Co.,Ltd certificaten
Ik heb GEEN rente in een andere leveranciers maar u, Tom. Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Dank u zeer.

—— Andrew S (het UK)

Tom is een mens van zijn woord, en hij trok door toen niemand anders kon! Ik zal niet om tot van hem aarzelen opnieuw opdracht te geven. De hoogste inkepingsdienst en kwaliteit!

—— James K (Australië)

Het pakket kwam zeer snel, dankt Tom. U bent absoluut mijn nieuwe kerel. U bent groot te behandelen.

—— Haydee Rodriguez (de V.S.)

Ik ben online Chatten Nu

Anti van de Steroïdenclomifene van Oestrogeenclomid het Citraatpoeder CAS 50-41-9 voor Gynecologic-Ziekten 99%

Anti Estrogen Clomid Steroids Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%
Anti Estrogen Clomid Steroids Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% Anti Estrogen Clomid Steroids Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% Anti Estrogen Clomid Steroids Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%

Grote Afbeelding :  Anti van de Steroïdenclomifene van Oestrogeenclomid het Citraatpoeder CAS 50-41-9 voor Gynecologic-Ziekten 99%

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GSP
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: CAS: 50-41-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: Heimelijkheid en discrete verpakking
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 50-41-9 Synoniemen: Clomid
MF: C32H36ClNO8 Mw: 598.08
EINECS: 200-035-3 Verschijning: Wit Kristallijn Vast lichaam
Hoog licht:

antioestrogeenproducten

,

antioestrogeendrugs

Productnaam: Clomifenecitraat:

Productdetails:

 

CAS: 50-41-9
Naam: Clomifenecitraat
Formule: C26H28ClNO.C6H8O7
Molecuulgewicht: 598.08
Synoniemen:
Chloramiphene; Clomifenecitraat (JP14); Clomivid; Ethanamine; Clomphid; MRL 41; Fertyl; Clomiphenedihydrogen citraat; Ikaclomin; Fertivet; Dyneric; Triethylamine, citraat; MER 41; clomifen dihydrogen citraat
EINECS: 200-035-3
Smeltpunt: 116.5-118 °C
Kookpunt: 509 °C bij 760 mmHg
Vlampunt: 261.6 °C
Verschijning: kristallijn vast lichaam
Analyse: 99%
Pakket: verpakt in foliezakken
Opslag: De koele droge plaats, vermijdt hitte en direct zonlicht
Toepassing: Chemische producten

 

 

De Beschrijving van het Clomifenecitraat:

 

Clomid (Clomiphene-Citraat) is een krachtig efficiënt die anti-oestrogeen officieel als Selectieve Modulator wordt geclassificeerd van de Oestrogeenreceptor (SERM). In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Clomid bereikte eerst aandacht begin de jaren zeventig wereldwijd als sterke vruchtbaarheidshulp en wordt nog vandaag gebruikt voor dat doel. Het is ook één van het meest meestal gebruikte SERM door anabole steroid gebruikers. Nr, het is geen anabole steroïden maar kan worden gebruikt om estrogenic die bijwerkingen soms te bestrijden door anabole steroïden worden veroorzaakt. Het kan ook als medicijn Post van de Cyclustherapie (PCT) worden gebruikt om onderdrukte testosteronproductie te bevorderen toe te schrijven aan anabool steroid gebruik. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker.

 

Clomid is gemengde oestrogeenagonist/een antagonist (activator/blocker) die, wanneer verbindend aan de oestrogeenreceptor, het een enigszins verschillende bouw (vorm) dan estradiol aanbrengen. de oestrogeenreceptor vereist band van een oestrogeen of een drug bij zijn bandplaats en ook de band van om het even welk van verscheidene cofactoren bij verschillende plaatsen. zonder de band van de cofactor, is de oestrogeenreceptor inactief. de verschillende weefsels gebruiken verschillende cofactoren. sommige van deze cofactoren kunnen aan de oestrogeenreceptor binden/clomid complex, maar anderen worden geblokkeerd wegens de verandering in vorm. het resultaat is dat in sommige die weefsels clomid als antagonist handelt - de cofactor wordt gebruikt in zoverre dat het weefsel niet kan binden en zo de receptor inactief blijft - en in anderen clomid handelt als agonist (activator), omdat de cofactoren in dat weefsel worden gebruikt aan bind.clomid kunnen een essentiële rol spelen in het verhinderen van deze neerstorting in atletische prestaties kunnen.
Zoals voor vrouwen, is het enige echte gebruik voor clomid het mogelijke beheer van endogene oestrogeenniveaus betwist dichtbij tijd. dit kan vette verlies en gespierdheid, in het bijzonder op vrouwelijke probleemgebieden zoals deze heupen en dijen verhogen. clomid nochtans veroorzaakt vaak verontrustende bijwerkingen in (hieronder) besproken vrouwen, en is niet eveneens in de zeer hoge vraag onder deze groep atleten.
Clomid wordt en hcg ook nu en dan gebruikt periodiek tijdens een steroid cyclus, in een inspanning om natuurlijke testosteronniveaus te verhinderen te verminderen. in vele gevallen kan deze praktijk moeilijk blijken nochtans, vooral wanneer het gebruiken van sterke androgens voor langere perioden.
Clomid, of clomiphene het citraat, zijn een serm (de selectieve modulator van de oestrogeenreceptor), zodat is het in dezelfde groepering zoals tamoxifen (nolvadex). het is de wijdst voorgeschreven drug voor ovulatieinductie, die voor zij nuttig is die onvruchtbaar zijn.

 

 

Het Gebruik van het Clomifenecitraat:


Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (links) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.

Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het testosteron met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek verwijzen wij naar Postcyclustherapie (PCT). Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.

 

 

COA:
 

Tests Analysenorm Resultaten
Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Absorbering ≤0.30% Ben in overeenstemming
Specifieke Omwenteling +39°~ +43° +39.5°
Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
17α-isomeer ≤0.50% 0,40%
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Residu op Ontsteking ≤0.10% 0,01%
Analyse 97~101% 99.02%
Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met USP31-Norm

 

 

 

Anti van de Steroïdenclomifene van Oestrogeenclomid het Citraatpoeder CAS 50-41-9 voor Gynecologic-Ziekten 99% 0

 

 

De Dosering van het Clomifenecitraat:


Grotendeels, zullen de gebruikers dosissen de drug tussen 25mgs aan 150mgs per dag op een verenigbare basis handhaven. Vaak op zullen de tijdengebruikers de samenstelling laden gebruikend dosissen tussen 200-300mgs op de eerste dag van hun post-cyclustherapie en dan „uitzien“ de verdere dosissen verminderen. Nochtans, kunnen de bijwerkingen verbonden aan grote dosissen de samenstelling de capaciteiten van sommige individuen belemmeren om dit te doen.


In termen van het doseren lengte, schijnt het dat minstens 3 weken van de therapie van het clomiphenecitraat door gebruikers wordt geadviseerd. Van cursus, heeft elk hun eigen voorkeur samen met individuele terugwinningsprogramma's. Ook, zullen de types van gebruikte samenstellingen en de duur van een cyclus, natuurlijk, de tijd beïnvloeden het voor een gebruiker om neemt terug te krijgen en de behoefte aan een lange post-cyclustherapie.

 

 

Het Effect van het Clomifenecitraat:


De mannelijke bodybuilders die anabole androgene steroïden cirkelen (aas) hebben geconstateerd dat uit dezelfde mechanismen van verhoogd links (luteinizing hormoon) kunnen worden voordeel gehaald om totale testosteronniveaus te verhogen. vandaar dat clomid is populair in postcyclustherapie (PCT) onder zij die anabole steroïden cirkelen. aangezien clomid capaciteit om aan de oestrogeenreceptoren, heel erg zoals nolvadex, in mannelijke gebruikers heeft te binden die estrogenic samenstellingen zoals testosteron in werking stellen, kunnen dianabol, en deca-durabolin, het als gynecomastiabehandeling (anti-gyno) worden gebruikt. nochtans, clomid is een vrij zwakke anti-gynohulp, en voor dat doel zelden gebruikt. wegens zijn capaciteit om testosteronniveaus op te voeren, is het gezet op de wada (het agentschap van de wereldantidoping) lijst van onwettige smerende agenten in sport.

 

 

ONZE ADWANTAGE:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4)Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!


3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Steroid Hormoonpoeder:

 

Testosteronreeks Methenolonereeks
Productnaam CAS.No Productnaam CAS.No
Testosteron Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Testosteron 58-22-0 Methenoloneacetaat 434-05-9
Testosteronacetaat 1045-69-8 Mondelinge Steroïden
Testosteronpropionaat 57-85-2 Productnaam CAS.No
Testosteron Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Testosteron Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Testosteron Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Testosteron Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Testosteron Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Productnaam CAS.No
Nandrolonereeks Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Productnaam CAS.No Andarine (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (lgd-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (mk-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Trenbolonereeks SR9009 1379686-30-2
Productnaam CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (mk-2866) 841205-47-8
Trenboloneacetaat 10161-34-9 Geslachtsverhoging
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Productnaam CAS.No
Boldenonereeks Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Productnaam CAS.No Sildenafilcitraat 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 waterstofchloride 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Productnaam CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosterone 481-29-8 Yohimbinehcl (Uittreksel) 65-19-0
Dehydroisoandrosterone (DHEA) 53-43-0 Pijnmoordenaar
Dehydroisoandrosterone 3 acetaat 853-23-6 Productnaam CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Drostanolonereeks Benzocaine 1994/9/7
Productnaam CAS.No Lidocaine HCL 23239-88-5
Drostanolonepropionaat 521-12-0 Paracetamol 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Methasterone 3381-88-2 Dycloninehcl 854056-07-6
 
 

Hete mondelinge en injectiesteroïden

 
Methandienone (Dianabol) injectie 50mg/ml
Trenbolone Enanthate 200mg/ml
Oxymetholone (Anadrol) injectie 50mg/ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml
Trenboloneacetaat 100mg/ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml
Drostanolonepropionaat (Masteron) 100mg/ml
Testosteron Enanthate 250mg/ml
Test400 TMT300
Testmengsel 500 Massastapel 500
Testmengsel 300 Andro Test 450
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Tritest 300 FMJ 300
Tritest 180 Scherp Mengsel 175
Trideca 300 Anomass 400
Scheur Mengsel 375 TMT-Mengsel 250
Andropen275 Pentadex300

 

 

Om het even welke behoeften, gelieve ons te contacteren

Whatsapp: +86-13657291547

E-mail: giantsteroidsource@protonmail.com

   
 

Contactgegevens
Giant Steroid Pharma Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615827096298

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)